Skip to content

domates soslu antrikot

Kasım 19, 2009

  • 4 ad antrikot
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 ad soğan
  • 2 diş karımsak
  • 1,5 su brd su
  • Kekik, karabiber, tuz

-Antrikotları yağsız tavaya alıp çevirerek birkaç dakika renk değiştirene kadar kızartalım.

-Düdüklü tencereye 3 yemek kaşığı sıvı yağı alıp yemeklik doğradığımız soğanları ve sarımsakları kavuralım.

-Domatesleri küp küp doğrayıp kavurduğumuz soğanların içine ilave edelim.

– Salçayı ve baharatları ekleyelim.

-Domatesler suyunu çekene kadar pişirelim.

-Suyunu çeken domateslerin üzerine etleri yerleştirip, 1,5  bardak su ekleyelim.

 -Kapağını kapattığımız düdüklü tencerede 15-20 dk pişirelim.

Reklamlar
2 Yorum leave one →
  1. hatice permalink
    Aralık 4, 2009 2:51 pm

    Merhaba,
    Muhtesem lezzetler ve iştah kabartan fotograflarınızla siteniz şahane. Kısaca SÜpEr bir siteniz var.

    • guvenlimutfak permalink*
      Aralık 5, 2009 10:30 pm

      çok teşekkürler..afiyet olsun..

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: