Skip to content

KABAK ÇİNTME

Eylül 23, 2009

çintmeBayram ertesi yorgunluğuna, bir de işte ilk gün rehaveti çökünce, bu akşam kestirsem,kestirmeden ne pişirsem diye düşünüyorsanız, işte çok lezzetli ve bir o kadar da basit bir tarif.

  • 2 küçük boy soğan, yemeklik doğranmış
  • 4-5 kabak,  küçük küpler halinde doğranmış
  • 2-3 domates rendesi
  • zeytinyağ
  • tuz & karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  1. soğan zeytin yağında pembeleştirilir.
  2. kabak eklenip, 2-3 dakika karıştırılarak kavrulur.
  3. domates rendesi ilave edilir ve suyunu çekinceye kadar pişirilir
  4. Altını kapatmadan baharatlar ilave edilir
  5. Sarımsaklı yoğurtla da servis edilir. Afiyet olsun…
Reklamlar
No comments yet

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: