Skip to content

Tavuklu ve Mercimekli Kuskus

Ağustos 31, 2009
tags:

kuskus

Kuskus severler için farklı ve lezzetli bir tarif. Hiç kuskus pişirmedim diyorsanız,hiç vakit kaybetmeden deneyebilirsiniz.

  • 2 kase kuskus
  • 4 kase su
  • 1/2 çay bardağı zeytin yağı ( aslında tereyağ müthiş olurdu!)
  • 1 adet haşlanmış,liflerine ayrılmış tavuk göğsü
  • 3 yemek kaşığı haşlanmı yeşil ercimek
  • biraz maydanoz
  • tuz & karabiber
  1. Kuskus taneleri yağda biraz kavrulur, suyu ve tuzu eklenerek, tüm suyu çekene kadar pişirilir.
  2. Tavuk, mercimek, maydanoz ve karabiber eklenir ve afiyetle yenir.
Reklamlar
No comments yet

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: