Skip to content

MEYVELİ JÖLE

Ağustos 20, 2009

jole

Meyveli jöleler ve envai çeşit parfeler yapmak, yazın bu sıcağında artık çok kolay. Silikon kalıplarla artık herşey mümkün… Bu arada Ülkü’ ye bu kullanışlı mı kullanışlı ve çok sevimli kalıbı hediye ettiği için bir kez daha teşekkür etmek istedim.

silikon kalıp

  • 1 paket Dr. Oetker tart jöle
  • 1.5 çay bardağı su
  • 1 çay bardağı limon suyu ( başka meyve suları da olabilir)
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 küp doğranmış şeftali
  • 1 su bardağı üzüm
  • 1 su bardağı küp doğranmış erik
  1. Su, jöle ve şekeri kaynatarak pişirin.
  2. Kalıbın yarısına kadar paylaştırın, üzerine istediğiniz meyveyi ilave edin.
  3. Buz dolabında en az 4 saat beklettikten sonra servis edin.
Reklamlar
One Comment leave one →
  1. lkzn permalink
    Ağustos 20, 2009 4:37 pm

    süpersin:) harika gözüküyor.
    kalıbı beğendiğine de çok sevindim

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: