Skip to content

vişneli kakaolu kek

Nisan 26, 2009

visneli-kek

  • 1 yumurta
  • 1,5 su brd pudra şekeri
  • 1 su brd süt
  • 1 su brd sıvı margarin
  • 2 su brd un
  • 2,5-3  kaşık kakao
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 çay kaşığı zencefil
  • ½ su brd çekirdekleri ayıklanmış vişne
  • ½ su brd kırılmış fındık
  • 1/2 limon suyu

  

Yumurta ve şekeri, karışım beyazlayana kadar çırpıcı ile karıştırıyoruz. Sonra sırasıyla tüm malzemeleri ekliyoruz. Malzemeleri iyice bir karıştırıp 175 derecede önceden ısıttığımız fırında  30–40 dk pişiriyoruz.

Reklamlar
No comments yet

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: