Skip to content

biberiyeli fırında patates

Mart 26, 2009

patates11

  Damak tadınıza göre istediğiniz baharatlarla zenginleştirebileceğiniz pratik ve lezzetli bir tarif, tavuk ve et yemeklerinin yanına sıkça yapığım bu tarifi sizinle de paylaşmak istedim.  

·        3 ad patates

·        1 çorba kaşığı biberiye

·        1 tatlı kaşığı salça

·        1 diş sarımsak

·        2 çorba kaşığı zeytinyağı

·        Tuz-karabiber

 

 

Patatesler soyulup yemeklik doğranır ve derince bir kaba alınır. 1 diş sarımsak soyulup minik minik doğranır ve patateslere ilave edilir.  Sonra tüm malzemeler eklenerek karıştırılır. Yağlı kâğıt serilmiş fırın tepsisine dökülür. 180 derecede 20-25 dk pişirilir

 

 

 

Reklamlar
One Comment leave one →
  1. Nisan 2, 2009 5:42 pm

    teşekkürler sebzeli yemek tarifleri için farklı bir kaynak
    http://www.netciforum.com/sebzeli-yemekler/

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: