Skip to content

TAVUK-MANTAR ve KREMA SOSUYLA MAKARNA

Şubat 10, 2009

makarnaİşten eve geldim. Hem  kısa sürede pişsin, hem de lezzeti yerinde olsun diyorsanız, bu tarifi bir deneyin derim.

§      250 g makarna

§      4-5 adet mantar

§      4-5 çorba kaşığı krema

§      1 adet tavuk göğsü

§       Kekik

§      2 çorba kaşığı sıvı yağ

§      Tuz

 

Tencerede tuz katılmış su kaynatılır ve makarnalar 8-10 dakika al dante kıvamında haşlanır ve süzülür Tavada sıvı yağ kızdırılır küp doğranmış tavuklar sotelenir Sonrasında ince doğranmış mantarlar eklenir ve pişirilir krema eklenir, 1 – 2 dakika kaynatılır ateşten alınmadan tuz ve kekik eklenir   Sos makarnalara eklenir veya üzeri süslenerek servis edilir Afiyet olsun

Reklamlar
No comments yet

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: