Skip to content

kepekli hafif kurabiye

Şubat 2, 2009

dsc042111

·       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1 su brd yoğurt
  • ½ çay brd sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1,5 su brd kepekli un
  • 1 su brd un
  • 1 pk kabartma tozu 

Tüm malzemeyi karıştırıp güzelce yoğurun. Hamuru unladığınız tezgâhta açıp dilediğiniz gibi şekillendin. Yağlı kâğıt serilmiş tepsinize aralıklarla dizin. Kurabiyelerin üzerine azıcık eritilmiş margarin sürüp susamla süsleyin. 180 derecede 10-15 dk pişirin.

 

Reklamlar
No comments yet

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: