Skip to content

SOYA SOSLU SEBZELİ PİLİÇ

Aralık 30, 2008

dsc_00301§      1 kabak

§      1 havuç

§      2 – 3 yaprak beyaz lahana

§      100 g dilimlenmiş  mantar

§      1 kırmızı biber

§      1 yeşil biber

§       100 – 150 g tavuk eti

§      1 su bardağı soya filizi ya da haşlanmış soya fasulyesi

§      Soya sosu

§      Tuz

§      Karabiber

§      3 yemek kaşığı sıvı yağ

 

Mantar hariç tüm malzemeleri julyen doğranır.Derin bir tavada ya da tencerede sıvıyağda tavukları kendi suyunu çekene kadar pişirilir pişme sırasına göre havuç,biberler,mantar,lahana ve soya filizleri eklenir ateşi kısmadan hararetle pişirdiğimiz için çabucak oluyor ve sebzelerin çok pişip dağılması na izin verilmez, fazla karıştırılmaz ateşten almadan soya sosu ve baharatlar isteğe göre eklenir afiyet olsun…

Reklamlar
No comments yet

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: